رژیم‌های‌غذایی سرشار از روغن ماهی در‌مقایسه با رژیم‌های حاوی روغن‌حیوانی(خوک)، باکتری‌های کاملاً متفاوتی را در روده‌ی موش تولید ‌می‌کنند. محققان این میکروب‌ها را به بدن موش دیگری منتقل‌کردند تا تأثیر آن‌را در سلامت حیوان مشاهده کنند.

نتایج نشان‌می‌دهد که باکتری‌های ‌روده(میوتا)، تا‌حدودی عامل اثر مفید روغن‌ماهی و اثرات مضرچربی حیوانی(خوک) می‌باشند.

موشی که میکروب‌های‌روده همراه با رژیم روغن‌ماهی را دریافت کرده بود، در‌مقایسه با موشی که میکروب‌های روده‌ی مرتبط با روغن‌  حیوانی(خوک) را گرفته بود، دربرابر اضافه‌وزن مرتبط با رژیم و پدیده‌ی التهاب در بدن حفاظت شده بود. این یافته نشان‌می‌دهد که میکروب‌های روده یک عامل مستقل تشدید التهاب همراه با چاقی مفرط ناشی‌از رژیم‌غذایی بوده و امید می‌رود که مصرف پروبیوتیک بتواند به مقابله با رژیم‌های چرب کمک‌کند. محققان در صدد تعیین نقش مستقیم میکروب‌های‌روده در تفاوت‌های متابولیک همراه با رژیم‌های حاوی چربی‌های سالم می‌باشند.


مرجع تخصصی حوزه سلامت خوک ,رژیم‌های ,میکروب‌های ,حیوانی ,سلامت ,روغن‌ماهی ,با رژیم‌های ,همراه با ,نشان‌می‌دهد که ,میکروب‌های روده ,حیوانی خوکمنبع

احساس درد در استخوان‌هایتان هیچ ارتباطی با آب و هوا ندارد!

کمبود روی مسبب فشـارخون بالا

بررسی بارداری و مشکلات گوارشی در این دوران

آشنایی با ویتامین; B6 عملکرد و منابع تامین کننده آن

بررسی بیماری کبد چرب در کودکان (بخش دوم)

بررسی بیماری کبد چرب در کودکان (بخش اول)

بررسی تفاوت بیماری لیکن پلان و آلرژی پوستی

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

دلتنگی ما زندگی زناشویی مجله پلاس دانلود سرا آهنگ،فیلم و سریال سبزه زار ابر و باد اشپزی بهترین قالیشویی تهران | قالیشویی زن اجناس فوق العاده